Lash Volume Lift

Lash Volume lift (afkorting LVL) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen en te liften.

Bij LVL gebruiken we siliconen pads, die de wimpers vanaf de wortel lift. Deze vorm blijft minimaal voor 6-9 weken behouden. Een LVL behandeling is niet schadelijk voor de wimpers. LVL is een grote trend op de catwalks en het geeft een mooie natural look .

Dus wens je een open en sprekende blik met een prachtig wimpereffect? En dit zònder wimperextentions of mascara? Dan is Lash Volume Lifting bij Nordic Beauty iets voor jou! Dus geen mascara en extensions meer! Alleen mooie wimpers met een goed volume!

Vanaf 1 mei start Nordic Beauty met Lash Volume Lift. Als je vóór 1 mei een afspraak maakt, dan krijg je 20% korting op jouw behandeling met LVL + kleuring van de wimpers voor €40 i.p.v. €50.

Wees er snel bij. ? 0494 10 38 62 om een afspraak te maken.

(Onthoudt dat boekingen of annulatie via e-mail of social media  NIET worden aanvaard want deze worden niet altijd onmiddellijk gelezen. Geef ons een belletje of stuur een sms.)

Voordelen van Lash Volume Lift:

Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar

 U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken gedurende deze periode

Voelt licht en natuurlijk aan

 Ogen lijken groter

Geeft een natuurlijke uitstraling

Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers

Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

De nazorg is simpel

Na een LVL behandeling is het aangeraden om op de volgende punten te letten:

Vermijd stromend water direct op jou wimpers gedurende 24 uur.

De eerste 24 uur na de behandeling niet wrijven.

De eerste 24 uur ook geen mascara gebruiken.

We werken met producten van Perfect Lash.


Heeft u korte wimpers en zou u graag die langer willen hebben?!

Dan hebben we ook voor dat een oplossing. Bij ons kunt u Revitalash bestellen. Revitalash is een Advanced wimperserum. Revitalash verzorgt de wimpers en helpt breekbaarheid en broosheid van de wimperhaartjes tegen te gaan. De wimpers worden ook langer. Met het gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde Biopeptin Complex als ingredient heeft RevitaLash een uniek wimperverzorgingsproduct met natuurlijke ingrediënten. De formule helpt de flexibiliteit, glans en hydratatie van de wimpers te verbeteren. Binnen twaalf weken ogen de wimpers voller en gezonder! Door slechts éénmaal per dag een dun lijntje van het wimperserum aan te brengen bij de wimperaanzet, kunnen de wimpers al een optimaal resultaat bereiken.

Gebruik van Revitalash en dan een LVL behandeling doen,  geeft een super mooie en leuke combinatie om de perfecte wimpers te krijgen.

Ga jij van de korting genieten ?!

 

Bedankt voor het lezen over Lash Volume Lift.

Fijne week!

XoXo Ivana

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *