CNDTM Vakopleiding

Is het uw droom om als nagelstyliste aan de slag te gaan?

Na dit basis level weet je alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen.

Educatie is de sleutel tot succes. Een gedegen opleiding is de basis voor een succesvol salon. CND™ is daarom ook niet voor niets marktleider binnen de beauty branche. Tijdens de opleiding worden niet alleen de technieken bijgebracht, deze worden gecombineerd met de nieuwste trends zodat jij altijd up to date bent.

De opleiding bestaat uit vier levels:

Level 1: Jump into a new career

Tijdens deze eerste basis level leer je alles wat je moet weten om als nagelstyliste aan de slag te kunnen.

Level 2: Leap to the next level

Tijdens deze tweede stap wordt er dieper ingegaan op de basis die je zojuist geleerd hebt. Dit zorgt ervoor dat je straks iedere klant kunt helpen in jouw salon.

Level 3: Fly with the masters

Tijdens dit level ga je nog dieper in op de geleerde technieken en theorieën waar je je kennis mee naar een hoger niveau tilt zodat je een echte master wordt.

Level 4: Soar with the stars

Wil je doorgroeien naar een grand master? Dat gebeurt tijdens dit level. Na afloop ben je een echte expert en weet je alles wat te maken heeft met nagelstyling, verzorging en designs.

We vinden het belangrijk dat iedere cursist zoveel mogelijk aandacht krijgt, daarom geven we les in kleine groepen van maximaal 3 personen. Wil je een lesrooster welk met jou samengesteld wordt, op data en tijden die voor jou het beste werken? Dan is privéles een optie. De lessen duren steeds 3 uur en gaan van start wanneer jij wil!

Voor meer info stuur ons gerust een email naar: educatie@nordicbeauty.be