Hello 2018

Hello 2018 and goodbye 2017!

De beste wensen voor jullie allemaal !!

2017 is weer achter de rug. Wat een jaar, het ging echt te snel. Er is veel gebeurd. Ik ga proberen het kort te vertellen.

In juni hebben mijn partner en ik een prachtig dochtertje gekregen ;). Dat was echt het mooiste moment van mijn leven. Het mooiste moment maar het was ook ontzettend zwaar in het begin. Voor alle ouders denk ik. Maar naast mama zijn, gaat het gewone leven ook verder en daar kwam het Belgisch kampioenschap aan.

But to rewind it for a bit… in 2016 was ik aan het spreken met Debbie en danzij haar was ik begonnen in het competitie team bij BeautyXL. Ik heb heel lang competitie willen doen maar ik kon niet goed uit mijn comfortzone stappen. Dus dankzij wat hulp van Debbie, heb ik toch de stap gemaakt.

Dus sinds 2016 tot juni 2017 heb ik heel hard getraind voor het BK 2017. Eigenlijk is het moeilijkste, een model vinden. In het begin van 2017 had ik een model gevonden. Maar na 2 trainingen, stopte deze al. Dan had ik een andere model gevonden. Toen dat afsprong, dacht ik echt dat het geen BK voor mij zou worden.

Maaaaar, daar was de beurs in Utrecht. Ik was naar daar gegaan om hallo tegen iedereen te zeggen, maar vooral om John te zien. John was op onze Bootcamp en hij kwam helemaal van Canada.

Op de beurs zie je alle collega’s en je leer altijd nieuwe mensen kennen. Het was echt heel leuk. Daar kwam ik ook Marielle tegen en ik vertelde dat ik niet mee kon doen op het BK, want ik had geen model. And as a saving angel had ze geregeld, dat haar dochter mijn model zou zijn. Zo had ik nog 2 weken om te trainen. Na de bevalling en alles, had ik het gevoel dat ik alles van competitienagels was vergeten. Maar ik heb mijn best gedaan en Vienna was/is echt een schatje.

 8 oktober was het tijd voor het BK en ik was zooooo nerveus. Mijn handen trilden, het was niet normaal maar het was echt zo mega giga leuk. Vienna is echt een geweldig model. Not easy to find! Ze vindt het leuk en dat is echt belangrijk want er kruipt heel veel tijd in. Eerst om te oefenen maar dan ook op de dag van de competitie.

Na een spannende wedstrijd volgde dan de uitslag. Ik had de tweede plaats gewonnen. Ik kon het echt niet geloven. Mijn eerste competitie en ze hadden de beginners en advanced samengevoegd. En ik ben eigenlijk beginner dus WooooW wat was ik blij.

Het ging echt goed voor ons team, Debbie had de 1e French Manicure Internationaal behaald en Kim had 2e French Manicure Internationaal behaald met heel mooie punten.

2018 ga ik goed trainen en meer competities doen, maar ik ga echt voor het BK dit jaar 😉 hihi. Het was echt een heel leuke ervaring.

We hebben bij Nordic Beauty ook een nieuwe bestelling van Voluspa kaarsen gekregen. Oh, die ruiken allemaal zo lekker. Spijtig dat ik al de kaarsen niet voor mezelf kan houden hahahaha. Op instagram post ik heel veel inspiratie foto’s. Klick HIER om die te zien.

We hebben ook een heel goede aanbieding van ons CND™ VINYLUX™ Weekly nailpolish. €7 stuk inplaats van €14,95. OP is OP en die goede aanbieding wil je niet missen ;). HIER kunt u over de voordelen lezen.

But Lets focus on 2018, Dus Goodbye 2017 and Hello 2018!

Ik kijk echt naar uit, Bedankt om de blog te lezen,

We zeggen Hello 2018 en welkom!

Beste wensen !

XoXo Ivana