CND™ SHELLAC™ in het Nederlands

Ik zou graag iets uitleggen over CND™ SHELLAC™  in het Nederlands.

CND™ SHELLAC™ is een merk van CND™ en het kwam uit in 2010. Dus het is geen behandeling maar echt een naam van een merk.

Om het kort uit te leggen:

SHELLAC™ Brand 14+ day nail color
14+ days of high performance wear
Stunning crystal shine
Zero dry time
Easy and fast removal
NO nail damage

CND™ Heeft de beste technologie van gel en de beste technologie van nagellak genomen en een nieuwe technologie van verwijderen gecreëerd. Hieruit is CND™ SHELLAC™ ontstaan. We vijlen nooit op de natuurlijke nagel en gebruiken geen primers. Dus dat maakt CND™ SHELLAC™  een uniek product en het is dus GEEN gelpolish, soak-off, gellack of gel!

CND™ SHELLAC™ is een fantastisch product voor mensen met gezonde nagels. Het is een semi-permanent product. Dus CND™ SHELLAC™ blijft langer op de nagel zitten dan een nagellak maar je kan het nog steeds gemakkelijk verwijderen. CND™ SHELLAC™ is heel veilig voor de natuurlijke nagel omdat je tijdens het plaatsen en het verwijderen niet moet vijlen op de nagel. Het is specifiek ontwikkeld voor klanten die nagels hebben die een beetje bescherming nodig hebben, geen nagelschade willen en gedurende 14 dagen+ mooie, schitterende nagels willen.

Hoe geweldig dit product ook is, het is geen vervanger van kunstnagels. Natuurlijke nagels die een beetje hulp nodig hebben omdat ze zacht zijn, te flexibel of beschadigd zijn kunnen nog steeds shellac dragen maar hebben wat hulp nodig. Zo kan men de nagels verstevigen onder de applicatie en dit met een dun laagje L&P (acryl) of Brisa™ (gel). Op deze manier kunnen ook deze klanten genieten van de schoonheid van CND™ SHELLAC™.

Niet te vergeten! Het is ook heel belangrijk om CND™ Solaroil™ te gebruiken, niet alleen om gezonde nagels te krijgen maar de CND™ SHELLAC™ blijft zo ook beter op je nagels zitten.

Beadankt voor het lezen over CND™ SHELLAC™ in het Nederlands. 😉

Als er vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen.

XoXo Ivana

image

If you want to read about CND™ SHELLAC™ in English, click HERE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *